Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Piątek, 22 maja 2026
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
alicjaa
Gość
Dodano: 2026-03-17 19:09:14
Hejaaa

Organizuję w przyszłym roku konferencję firmową i zaczęłam szukać inspiracji jeśli chodzi o wybór miejsca. Macie jakieś propozycje???
monikuu
Gość
Dodano: 2026-03-17 19:12:33
Ostatnio trafiłam na przestrzenie eventowe w Warszawie gdzie zestawienie różnych obiektów jest naprawdę przydatne – widać że autor zna te miejsca z własnego doświadczenia a nie tylko z opisów. Zastanawiam się czy przy wyborze sali konferencyjnej dla około stu osób lepiej postawić na duży hotel z zapleczem czy na bardziej kameralną przestrzeń z charakterem?
polaa
Gość
Dodano: 2026-05-20 09:34:06
Słuchajcie, organizuję w firmie małą konferencję połączoną z wieczornym bankietem dla klientów i muszę pilnie spiąć budżet na oprawę medialną. Szukam w sieci informacji o aktualnych stawkach na rynku, żeby nie przepłacić, ale też nie trafić na jakiegoś amatora. Trafiłem na bardzo rzetelny artykuł na stronie Michała Jasiochy, z którego dowiedziałem się dokładnie, [url=https://michaljasiocha.pl/ile-kosztuje-fotograf-eventowy/]ile kosztuje fotograf na event[/ event] i od czego zależą te ceny. Czy Waszym zdaniem te kwoty są adekwatne do obecnych realiów?
fallona
Gość
Dodano: 2026-05-20 09:40:58
Słuchajcie, organizuję w tym roku duży bankiet firmowy połączony z jubileuszem naszej marki i szukam jakiejś porządnej oprawy muzycznej. Zależy mi na czymś z klasą, ale i z pazurem, żeby rozruszać towarzystwo, więc tradycyjny DJ raczej odpada. W oko wpadł mi zespół muzyczny Terytoria, bo słyszałem, że robią świetny show na żywo i mają genialny repertuar. Czy ktoś z Was zapraszał ich na swoje eventy biznesowe? Jak oceniacie nagłośnienie i kontakt z publicznością?
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo