|
|
|
|
Odpowiedz
aliss
Gość
|
Dodano: 2026-04-24 23:11:06
Dziewczyny, od dłuższego czasu myślę o otwarciu czegoś własnego w branży gastronomicznej, ale trochę przerażają mnie formalności i budowanie marki od zera. Zaczęłam czytać, jak działa franczyza pizzerii i przyznam, że taki gotowy model biznesowy wydaje się o wiele bezpieczniejszy dla kogoś początkującego. Czy któraś z Was prowadzi może lokal na takich zasadach? Chętnie bym podpytała, czy wsparcie ze strony sieci faktycznie pomaga w codziennym prowadzeniu biznesu.
|
|
|
|
|
|
molly88
Gość
|
Dodano: 2026-05-04 00:39:01
Dziewczyny, co sądzicie o takim pomyśle jak automaty z kwiatami pod cmentarzami albo przy centrach handlowych? Często mam tak, że potrzebuję bukietu na już, a w niedzielę wszystko pozamykane. Widziałam te maszyny na stronie i wyglądają bardzo estetycznie. Pytanie tylko, jak tam z trwałością tych roślin? Czy one mają tam jakąś wodę i odpowiedni chłód? Jeśli korzystałyście, to napiszcie koniecznie, czy warto.
|
|
|
|
|
|
pyrciaa
Gość
|
Dodano: 2026-05-04 01:22:26
Czy orientujecie się, czym się różnią te nowoczesne opakowania foliowe do żywności od tych zwykłych woreczków z marketu? Przeglądam ofertę pod tym li nkiem i zastanawiam się, czy faktycznie lepiej chronią przed wilgocią. Często mrożę warzywa z ogródka i szukam czegoś, co nie pęknie w zamrażarce po tygodniu. Jeśli któraś z Was testowała ich folie, to napiszcie proszę, czy są grubsze i porządniejsze niż te standardowe.
|
|
|
|
|
|
Odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum. Regulamin
|
|
|
|
|
|