Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Piątek, 16 stycznia 2026
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
lemer
Gość
Dodano: 2026-01-12 09:12:43
Jak w temacie.
>Doradzicie też gdzie kupujecie obuwie?
smarter
Gość
Dodano: 2026-01-12 11:09:45
Samych croksów mam 5 par. Do tego adidasy kilka par (bo różne kolory, no i na różne pory roku). Tenisówki w kilku kolorach mniej i bardziej zabudowane - tak z 15 par na pewno. Kilka par kozaczków, kilka par butów za kostkę (letnich ażurowych również), trochę sandałków (któż by liczył, przecież są różne kolory i okazje 😁), kilkanaście balerinek - kolory, mniej i bardziej zabudowane, mniej i bardziej eleganckie, czyli na różne okazje. Obecnie tylko 2 pary szpilek "łóżkowych" 😉 (kiedyś, gdy w nich chodziłam, miałam samych szpilek ze 40 par)
Do tego różne pantofle, botki, sztyblety (zamszowe i skórzane, lakierowane i nie) JEDNE emu, 4 kolory glanów, trapery w tym różowe 😁, 3 pary kaloszy. UWAGA! Nie mam klapków na basen i na plażę oraz butów do wody, bo noszę croksy.
Nie wiem, czy wszystkie wymieniłam 🤪
Biorąc pod uwagę okazje i okoliczności, zdziwiłabym się, gdyby mężczyzna miał poniżej 20 par butów, czyli tenisówki, adidasy za kostkę i krótkie, ocieplane i nie, z materiału i ze skóry, sandały sportowe i zwykłe, mokasyny, pantofle kilka par w zależności od okazji, botki za kostkę ocieplane i nie, zamszowe i skórzane. Nawet bez kozaków tworzą już kolekcję. Do tego narciarskie i/lub na deskę, do chodzenia w morzu/oceanie, płetwy, jeśli nurkuje. Klapki na basen, croksy, itp. No i trapery w góry.

Wybieram głownie polskich producentów: https://lamanti.pl/kategoria/sandaly/ Niezłe promki obecnie mają w lamanti.
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo