Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Niedziela, 9 lutego 2025
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
odmo
Gość
Dodano: 2025-01-31 12:18:41
Zastanawiam się nad zakupem Psorisel, ale nie wiem, czy rzeczywiście jest wart swojej ceny. Czy ktoś, kto go stosował, może powiedzieć, czy faktycznie pomaga na łuszczycę skóry głowy?
botry
Gość
Dodano: 2025-01-31 13:52:48
Znam ten dylemat, bo sam nie chciałem kupować kolejnego „cudownego” szamponu, który nic nie robi. Ale zdecydowałem się i powiem tak – jak na produkt bez sterydów i mocnych chemikaliów, to naprawdę działa. Nie usuwa łuszczycy całkowicie, ale bardzo dobrze łagodzi swędzenie, zmniejsza ilość łusek i sprawia, że skóra głowy nie jest taka podrażniona. W moim przypadku różnicę zobaczyłem po około miesiącu regularnego stosowania. Myję nim włosy co drugi dzień i na razie nie planuję przestawać, bo efekty są widoczne. Jeśli chcesz spróbować, to tutaj masz link:
https://www.aptekaolmed.pl/produkt/psorisel-szampon-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-200ml,132588.html
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo