|
|
|
|
Odpowiedz
odmo
Gość
|
Dodano: 2025-01-31 12:18:41
Zastanawiam się nad zakupem Psorisel, ale nie wiem, czy rzeczywiście jest wart swojej ceny. Czy ktoś, kto go stosował, może powiedzieć, czy faktycznie pomaga na łuszczycę skóry głowy?
|
|
|
|
botry
Gość
|
Dodano: 2025-01-31 13:52:48
Znam ten dylemat, bo sam nie chciałem kupować kolejnego „cudownego” szamponu, który nic nie robi. Ale zdecydowałem się i powiem tak – jak na produkt bez sterydów i mocnych chemikaliów, to naprawdę działa. Nie usuwa łuszczycy całkowicie, ale bardzo dobrze łagodzi swędzenie, zmniejsza ilość łusek i sprawia, że skóra głowy nie jest taka podrażniona. W moim przypadku różnicę zobaczyłem po około miesiącu regularnego stosowania. Myję nim włosy co drugi dzień i na razie nie planuję przestawać, bo efekty są widoczne. Jeśli chcesz spróbować, to tutaj masz li nk:
https://www.aptekaolmed.pl/produkt/psorisel-szampon-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-200ml,132588.html
|
|
|
|
Odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum. Regulamin
|
|
|
|
|
|