Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Sobota, 1 listopada 2025
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
Nono
Gość
Dodano: 2025-10-30 10:22:40
Jakieś porady jak się do tego zabrać?

Zastanawiam się w jaki sposób sprzedać nieruchomość
aktros
Gość
Dodano: 2025-10-30 10:55:48
Sprzedawałam niedawno. Zrobiłam ładne zdjęcia, krótki opis, radzę od razu podac piętro, czy jest balkon/ taras, bo dużo osób dzwoni i jak się dowiaduje, ze mieszkanie jest za wysoko czy za nisko, to nawet nie chcą obejrzeć. Wystawiłam tez na marketplace i miałam duży odzew. Przygotuj się, ze większość telefonów to będą pośrednicy. Przy oglądaniu znaj podstawowe info, księga wieczysta, koszt rachunków, później umowa przedwstępna, cywilno prawna lub u notariusza, jeśli notariusz to wszystkie koszty ponosi kupujący.
W przypadku mieszkań w dużych miastach takich jak Warszawa, Kraków czy Szczecin, warto jest skontaktować się z https://express-nieruchomosci.pl/ Skupują mieszkania w dobrej cenie i jest to wygodne bo unika się tłumnych odwiedzin zainteresowanych i wielu negocjacji.
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo