Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Piątek, 17 kwietnia 2026
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
Gość
Dodano: 2026-04-17 04:19:19
Ostatnio trafiłem na dość nietypowy pomysł aranżacyjny i przyznam, że trochę mnie zaskoczył, ale też zaciekawił. Chodzi o sufit lustrzany w sypialni. Na początku pomyślałem, że to raczej rozwiązanie do hoteli albo jakichś bardziej designerskich wnętrz, ale im więcej zdjęć zobaczyłem, tym bardziej zacząłem się zastanawiać, czy to nie jest coś, co można fajnie wykorzystać u siebie. Szczególnie zainteresował mnie temat sufit lustrzany do sypialni, bo wygląda to naprawdę efektownie i podobno optycznie powiększa przestrzeń. Z drugiej strony mam sporo wątpliwości – czy to nie jest zbyt „mocny” element jak na miejsce do odpoczynku? No i jak to wygląda w praktyce, np. wieczorem albo rano, gdy światło pada pod różnymi kątami? Trochę obawiam się też, czy taki efekt nie będzie męczący na dłuższą metę. Z jednej strony coś nowoczesnego i oryginalnego, z drugiej jednak sypialnia powinna być raczej spokojna. Może ktoś z Was też się nad tym zastanawiał? Jak to widzicie – ciekawa opcja czy raczej zbędny eksperyment?
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo