Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Niedziela, 1 czerwca 2025
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
volar
Gość
Dodano: 2025-05-15 14:24:45
Cześć. Chciałbym dzisiaj się z Wami podzielić moim ostatnim odkryciem, a dokładniej portalem https://www.magiacodziennosci.com/ który całkowicie mnie zaskoczył. Nie jest to następny serwis z poradami typu "wstań wcześniej, pij więcej wody oraz medytuj", choć te rzeczy też są ważne. To taka przestrzeń, gdzie wszystko kręci się wokół życia w zgodzie ze sobą, z przyrodą, z tym, co mamy na co dzień, ale często tego nie zauważamy. Trochę zadumy, nieco uważności, trochę duchowości — ale w takim ciepłym, normalnym wydaniu. Nie ma tam sztucznego coachingowego nadęcia, jedynie łagodna narracja, która zostawia przestrzeń na własne przemyślenia i emocje. Ja się tam po prostu dobrze czuję. Jeśli też lubicie takie klimaty — bez ciśnienia, ale z głębią — to serio, zajrzyjcie. Może i Wam tam będzie po prostu… dobrze.
eugeniaa
Gość
Dodano: 2025-05-30 05:24:09
Pewnie, że tak, ale trzeba sobie sprawić jakieś zainteresowanie. Jak chodzi przykładowo o mnie, to lubię jeździć rowerem i potrafię spore robić nawet trasy. Właśnie teraz nawet planuję podreperować mój rower i przydałaby mi się korba rowerowa oraz inne podobne elementy... Może przy okazji mi podpowiecie - gdzie coś takiego zamówić?
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo