Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Wtorek, 19 sierpnia 2025
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
Adrias
Gość
Dodano: 2025-07-25 08:18:16
Niedawno miałem zapotrzebowanie tłumaczenia przysięgłego paru dokumentów i znajomy zasugerował mi biuro LIDARIA. Początkowo miałem pewne wątpliwości, bo wiadomo jak to bywa z usługami przez internet, ale okazało się, że było warto. Już pierwszy kontakt zrobił na mnie dobre wrażenie – odpowiedź na zapytanie otrzymałem bardzo szybko, dosłownie w kilkanaście minut, a cała wymiana wiadomości przebiegła jasno i konkretnie. Na stronie mają dokładnie opisaną ofertę, więc można szybko się połapać, co i jak. Oferują tłumaczenia nie tylko z najbardziej popularnych języków jak angielski czy niemiecki, ale także mniej oczywistych jak chorwacki, duński czy koreański. Ja akurat musiałem przetłumaczyć dokumenty z włoskiego i nie było z tym żadnego problemu. Tłumaczenie otrzymałem zgodnie z ustalonym terminem, bez żadnych opóźnień, a jakość była rzeczywiście bardzo dobra. Jeżeli ktoś poszukuje biura tłumaczeń z dobrą obsługą oraz uczciwym podejściem, to z czystym sumieniem mogę ich polecić. Z pewnością jeszcze skorzystam, jeśli znów zajdzie taka potrzeba. https://lidaria.pl/
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo