|
|
|
|
Odpowiedz
dioniec
Gość
|
Dodano: 2025-08-26 13:59:35
Szukam inspiracji dotyczących diety wspierającej leczenie łuszczycy skóry głowy. Wiem, że dla jednych jedzenie ma duży wpływ na wygląd skóry, a dla innych prawie żaden. Co u Was się sprawdziło, a czego lepiej unikać?
|
|
|
|
aido
Gość
|
Dodano: 2025-08-26 14:40:16
U mnie jedzenie nie miało żadnego znaczenia. Próbowałem różnych diet i efektów zero — łuszczyca wysypywała mnie niezależnie od tego, co jadłem. Dlatego skupiłem się bardziej na pielęgnacji skóry głowy. Świetnie sprawdził mi się Psorisel, zwłaszcza emulsja na noc — pomaga usunąć łuskę i ogranicza świąd.

|
|
|
|
irgo
Gość
|
Dodano: 2025-08-26 15:02:09
U mnie dieta wygląda tak: jajka, chude mięso (szynka 100% z piersi, pierś z kurczaka, indyk), krewetki, łosoś, dużo warzyw i owoców, płatki ryżowe, jaglane, owsiane, kasze, ryż, makaron, a do picia głównie woda wysokozmineralizowana. Dodatkowo stosuję Psorisel na skórę głowy i naprawdę widać efekty. Można znaleźć tutaj:
https://gemini.pl/zestaw-verdelove-psorisel-na-luszczyce-skory-glowy-szampon-200-ml-emulsja-200-ml-plyn-150-ml-9083265
|
|
|
|
bety
Gość
|
Dodano: 2025-08-26 15:06:35
U mnie najlepiej działa dieta przeciwzapalna. Jem jajka w różnych konfiguracjach, domowe pasty, mięso, dużo warzyw, własne wypieki keto, zdrowe tłuszcze i ryby tylko ze sprawdzonego źródła. Do tego suplementacja przeciwzapalna — efekty są naprawdę rewelacyjne.
|
|
|
|
Odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum. Regulamin
|
|
|
|
|
|