Nowy użytkownik serwisu Nie pamiętam hasła

Forum

Sobota, 4 października 2025
Forum Audiofil.pl - wyraź swoją opinię na różne tematy
Odpowiedz
Autor
Wiadomość
kerdasta
Gość
Dodano: 2025-09-30 11:50:10
Jak najlepiej zaplanować pobyt w Krakowie, jeśli ktoś lubi muzea, historię, spacery po starych uliczkach, a przy tym chętnie spędzi też czas aktywnie?
septimo
Gość
Dodano: 2025-09-30 14:16:25
Ja nie jestem wymagająca – lubię się poszlajać po starych ulicach czy parku, muzea też bardzo mnie interesują. Fajne są również wystawy związane z bajkami, np. iluminacje świetlne, które świetnie do tego pasują. Mogę też spędzać czas aktywnie, jeśli tylko znajdzie się coś ciekawego, a historia zawsze mnie przyciąga. Ogólnie interesuje mnie wiele rzeczy i mogę godzinami zwiedzać, bez narzekania, że to za długo. A jeśli po takim intensywnym dniu zwiedzania chciałabyś zakończyć wieczór w spokojniejszym klimacie, zawsze można wpaść na drinka tutaj: https://scandale.pl/koktajl-bar/
Odpowiedz
Poglądy lub opinie wyrażone na forum są poglądami jego autora. Administracja i moderatorzy portalu Audiofil.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treści wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Regulamin
  Copyright © Audiofil.pl 2010
Kopiowanie lub rozpowszechnianie materiałów ze strony www.audiofil.pl bez uzyskania zgody zabronione.
Realizacja: Ideo